Zverinski piknik 2021

PIKNIK ČLANOV DRUŠTVA ZVERINICE, vabljeni tudi ostali ljubitelji dihurjev!
Tokrat se zaradi vseh COVID omejitev družimo brez dihurjev, zato prosimo da vse kosmatince pustite doma!!!
Poleg brunarice je nogometno in košarkarsko igrišče, tako da lahko s seboj prinesete tudi športne rekvizite (žoge, badminton, ipd.).
Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Glavna tema piknika so pizze in “Skret torta” aka special edition torta by Klavdija. Možni meniji mesni in vegi.

OKVIRNI PROGRAM:

  • Pričetek piknika ob 10:00
  • Kosilo okoli 13:00
  • Q&A aka vprašanja, odgovori ter razprave na vse možne tematike o dihurjih z Majo

PRIJAVA IN UDELEŽBA

Prijavite se lahko na FB preko komentarja ***POD OBJAVO*** (na strani dogodka kliknete na “Razprava / Discussion”. Klikov na “Grem” in “Me zanima” ne bomo šteli kot prijave!) ali na info@zverinice.com.

Ob prijavi obvezno navedite izbiro menija ter nas opozorite, če ste na kakšno živilo alergični, prav tako pa javite koliko vas pride.
**Zadnji dan za prijavo je 9.9.** zaradi lažje organizacije in da boste vsi siti in zadovoljni.
Maksimalno število udeležencev je 50.
Cena udeležbe piknika znaša 12 EUR na osebo in zajema najem piknik prostora ter hrano. Ostali, ki nas nameravate obiskati zgolj za krajši čas, plačate 4 EUR.
Plačate ob prihodu na piknik.
Če kdo potrebuje dodatne informacije, nas lahko kontaktira.

Popular

spot_img

Več prispevkov tega avtorja

Bolha – v trajni oskrbi

Bolha (Buha, Bubi) je v našo oskrbo prišla pri starosti dobrih štirih let. V Slovenijo je bila posvojena prek kolegov iz hrvaškega društva Tvorum. Po...

Influenca (gripa) pri belih dihurjih

S hladnejšimi dnevi se začenja tudi sezona pohoda različnih virusov, ki povzročajo obolenja dihal. Med virusnimi okužbami, ki so v hladnejšem obdobju leta pogostejše,...

Potovanje z malimi živalmi

Za prehod meje znotraj EU - če s strani države članice (Velika Britanija, Irska, Malta, Švedska) ni določeno drugače - mora dihur imeti: - evropski potni list za hišne živali (modra knjižica) - veljavno cepljenje proti steklini (od dneva cepljenja ne sme miniti manj kot 21 dni in ne več kot leto dni) - žival mora biti označena z mikročipom.

Imeti ali ne imeti?

Vse se je začelo z vprašanjem: »Klavdija, bi imela dihurja?« In sedaj, slaba tri leta pozneje sedim v postelji, se trudim napisati nekaj, kar naj...